Clean Rivers, Better Business

Kijk: Moeder en dochter voor het klimaat

"Ik merk dat mijn generatie het steeds belangrijker vindt om zich in te zetten voor het klimaat."

“Ik was 18 jaar, had net mijn propedeuse op zak en toen kwam ik erachter dat ik in verwachting was. Ik werd tienermoeder en keek opeens heel anders naar het leven, dacht aan het leven van mijn kind. Op wat voor wereld komt zij terecht?” Toos Hofstede, legt in een bijzonder portret van L1/#WijzijnLimburg uit waarom zij zich met haar talent en bedrijf als founding partner inzet voor de Maas Cleanup. Volgens dochter Manisha is dat niet ‘geitenwollensok’ maar juist heel erg van nu: “Ik merk dat mijn generatie het steeds belangrijker vindt om zich in te zetten voor het klimaat.”

Bekijk het interview hier.

Meer nieuws

24 juni 2021
> maasindewet

Artikel: een schonere rivier begint met een Maas in de wet

Er moet een wet komen die de Maas het recht geeft om vrij van afval of gif te stromen. Dat staat in een petitie die binnenkort naar de Tweede Kamer gaat.

Lees meer

31 maart 2023
> betterbusiness > cleanrivers > maasindewet

#BetterBusiness Conferentie 2023

Op vrijdag 17 maart vond de jaarlijkse Better Business Conferentie plaats bij Château St. Gerlach in Houthem. Sprekers als Dirk Groot, Annette-Nobuntu Mul en Jessica den Outer trapten het nieuwe Maas Cleanup jaar af met inspirerende lezingen.

Lees meer

25 juli 2023
> betterbusiness > cleanrivers

Impact 2019/2023

Een stuwende kracht met enorme impact. Samen maakten we van woorden werkelijkheid. Van een idee een beweging die nog altijd groeit. We eindigen 2023 opnieuw met grote verwachtingen. En starten 2024 met een vraag: doe je mee? We hebben je nodig!

Lees meer

Bekijk meer nieuws

Stay clean: volg ons!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date
over onze acties en ons netwerk