Clean Rivers, Better Business

Contact

Wij, Limburgse ondernemers, hebben ons samengepakt met één missie: zoveel mogelijk bedrijven mobiliseren om samen met ons het zwerfafval probleem op te lossen. Aan de Maas, op World Cleanup Day en alle dagen daarna.

Team Maas Cleanup

Wij, Limburgse bedrijven, mobiliseren zoveel mogelijk bedrijven om onderdeel te worden van de oplossing van het zwerfafval probleem. Kun jij met je bedrijf een bijdrage leveren? Wil je het elke dag beter doen? Sluit je aan!

Stichting River Litter Foundation

Stichting River Litter Foundation probeert het (Limburgse) bedrijfsleven te mobiliseren om structureel de krachten te bundelen voor een aanpak van het probleem van zwerfafval. Jaarlijks organiseren we een grote provinciebrede actie om zwerfafval op te ruimen in en langs de Maas, de zijrivieren en plassen en het verdere brongebied in Limburg. Door de kracht van het bedrijfsleven te bundelen met vele vrijwilligers en maatschappelijke organisaties, streven we naar continue aandacht en duurzame aanpak van dit probleem.

Ik doe mee

Omdat je bedrijf toe is aan de volgende stap. Omdat je niet alleen winst wilt maken, maar ook waarde wilt creëren. Omdat je meer wilt achterlaten dan wat er in je testament past. Samen kunnen we het tij keren.

Bekijk hier de mogelijkheden

Het bestuur

Huub Waterval (Nextview)
Joris de Beer (DSM)
Camille Oostwegel (Oostwegel Collection)
Jos van Beek (projectleider)

RSIN Nummer: 8519.43.019

Het bestuur van de stichting doet dit werk geheel onbezoldigd. Inkomsten van de stichting bestaan uit donaties en sponsoring. De uitgaven omvatten de organisatie van de opruimacties en de campagnes (website, social media) die nodig zijn om de vele vrijwilligers blijvend te bereiken en mobiliseren.

Wil je een donatie doen aan de stichting? Dat kan! Ons rekeningnummer is:

Stichting River Litter
T.n.v. De heer A.L.C.J. van Beek
NL 89 ABNA 04 93 88 66 80

Jaarverslag 2020

Impactverslag

Impact is een groot woord. Maar uiteindelijk begint het klein. Bij jou, bijvoorbeeld. Net zoals Maas Cleanup ooit bij ons begon. Met die ene opmerking, of dat kleine gebaar. Iedereen heeft de kracht verandering in gang te zetten. Waarmee begin jij, vandaag?

Lees ons impactverslag

Stay clean: volg ons!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date
over onze acties en ons netwerk