Clean Rivers, Better Business

Contact

Wij, Limburgse, Brabantse en Rotterdamse ondernemers, hebben onze krachten gebundeld voor één gezamenlijk doel: zoveel mogelijk bedrijven mobiliseren om samen met ons het zwerfafvalprobleem op te lossen.

Team Maas Cleanup

Wil jij met je bedrijf een bedrage leveren aan het oplossen van het zwerfafvalprobleem? Ben je toe aan mensen die net als jij het verschil willen maken? En wil je het morgen beter doen dan vandaag? Sluit je aan!

Stichting River Litter Foundation

Maas Cleanup is een initiatief van River Litter Foundation, een stichting die het bedrijfsleven mobiliseert om het zwerfafvalprobleem structureel aan te pakken. Ieder jaar organiseren we een grote actie om zwerfafval op te ruimen in en langs de Maas, haar zijrivieren en plassen, en het verdere brongebied in Limburg, Brabant en Zuid-Holland. Door de kracht van het bedrijfsleven te bundelen met vele vrijwilligers en maatschappelijke organisaties streven we naar continue aandacht en een duurzame aanpak van dit probleem.

Voor de pers

Persberichten, artikelen, teksten & onderzoek, beeldmateriaal, logo’s en promotiemateriaal.

Download perskit

Ik doe mee

Omdat je bedrijf toe is aan de volgende stap. Omdat je niet alleen winst wilt maken, maar ook waarde wilt creëren. Omdat je meer wilt achterlaten dan wat er in je testament past. Samen kunnen we het tij keren.

Bekijk hier de mogelijkheden

Het bestuur

Huub Waterval (Nextview)
Camille Oostwegel (Oostwegel Collection)
Jos van Beek (projectleider)

RSIN Nummer: 8519.43.019

Het bestuur van de stichting doet dit werk geheel onbezoldigd. Inkomsten van de stichting bestaan uit donaties en sponsoring. De uitgaven omvatten de organisatie van de opruimacties en de campagnes (website, social media) die nodig zijn om de vele vrijwilligers blijvend te bereiken en mobiliseren.

Wil je een donatie doen aan de stichting? Dat kan! Ons rekeningnummer is:

Stichting River Litter Foundation
T.n.v. De heer A.L.C.J. van Beek
NL 89 ABNA 04 93 88 66 80

Jaarverslag 2020
Jaarverslag 2021
Jaarverslag 2022 en 2023

Impactverslag

Impact is een groot woord. Maar uiteindelijk begint het klein. Bij jou, bijvoorbeeld. Net zoals Maas Cleanup ooit bij ons begon. Met die ene opmerking, of dat kleine gebaar. Iedereen heeft de kracht verandering in gang te zetten. Waarmee begin jij, vandaag?

Lees ons impactverslag

Stay clean: volg ons!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date
over onze acties en ons netwerk