Clean Rivers, Better Business

Resultaten Maas Cleanup 2021

Wauw! Dit jaar kleurde Limburg maar liefst twee (!) keer blauw, en inmiddels zijn de resultaten daarvan binnen.

Overweldigend, wat een resultaat!  Trots kijken we terug en enthousiast vooruit naar de toekomst. Bedrijven, burgers, organisaties.. Samen kunnen én blijven we het tij keren. Vanuit het hart van onze zaak, blijven we naar buiten gaan om de riviernatuur de bescherming te geven die zij verdient. Dit is pas het begin!

De toekomst leidt wat ons betreft naar de petitie Maas in de wet. Als iedereen die heeft deelgenomen 5 mensen uitnodigt om de petitie te tekenen, hebben we genoeg handtekeningen om koers te zetten naar Den Haag. Aan de slag dus. Zo werken we samen aan een toekomst zonder zwerfafval in onze riviernatuur.

Met grote dank aan Bram Rusman voor het vatten van het (opruim)geweld in deze prachtige video.

Teken de petitie Maas in de wet

Niemand voelt zich verantwoordelijk voor het afval in mijn achtertuin. En dat wil ik veranderen door mijn rechten wettelijk vast te leggen. Doe je mee? Teken dan mijn petitie.

Ik teken de petitie

Meer nieuws

18 oktober 2022
> betterbusiness

Fagro nieuwe partner in Maas Cleanup

‘Deze beweging wordt steeds breder gedragen’

Lees meer

13 maart 2024
> betterbusiness > cleanrivers

Het was Zondag in het Zuiden en Maas Cleanup

De makers van het spektakelmusical Het was Zondag in het Zuiden sluiten zich aan bij Maas Cleanup. Frans Hendrickx, directeur Toneelgroep Maastricht: “Dit is een partnership dat op heel veel vlakken klopt."

Lees meer

2 november 2023
> cleanrivers > maasindewet

Tweede Kamer verkiezingen: ‘Rechten voor de Natuur’

In Maart 2022 boden we de petitie Maas in de Wet aan in de Tweede Kamer. Ondanks de 10.000 ondertekeningen en de urgentie van het onderwerp, kregen we geen terugkoppeling. Hoe staat het er nu voor met de naderende verkiezingen van 22 november 2023?

Lees meer

Bekijk meer nieuws

Stay clean: volg ons!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date
over onze acties en ons netwerk