Clean Rivers, Better Business

“Samen maken we de Maas en wereld weer schoon!”

Bekijk de videoboodschap van onze Staatssecretaris!

‘Samen maken we de Maas en wereld weer schoon!’ Met die woorden sloot staatssecretaris Stientje van Veldhoven van Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat zich zojuist aan bij de Maas Cleanup en startte de openingsceremonie. Wat begon met het idee van één ondernemer resulteerde in een beweging die vandaag méér dan 5000 vrijwilligers op de been brengt voor meer dan 200 opruimacties door héél Limburg. Wat een bewustwording en beweging! Een héél groot woord van dank aan het geweldige team en iedereen die zich de afgelopen maanden heeft ingespannen. Samen maken we vandaag, op World Cleanup Day, moeder Maas plasticvrij!

Meer nieuws

13 maart 2024
> betterbusiness > cleanrivers

Het was Zondag in het Zuiden en Maas Cleanup

De makers van het spektakelmusical Het was Zondag in het Zuiden sluiten zich aan bij Maas Cleanup. Frans Hendrickx, directeur Toneelgroep Maastricht: “Dit is een partnership dat op heel veel vlakken klopt."

Lees meer

2 november 2023
> cleanrivers > maasindewet

Tweede Kamer verkiezingen: ‘Rechten voor de Natuur’

In Maart 2022 boden we de petitie Maas in de Wet aan in de Tweede Kamer. Ondanks de 10.000 ondertekeningen en de urgentie van het onderwerp, kregen we geen terugkoppeling. Hoe staat het er nu voor met de naderende verkiezingen van 22 november 2023?

Lees meer

25 juli 2023
> betterbusiness > cleanrivers

Impact 2019/2023

Een stuwende kracht met enorme impact. Samen maakten we van woorden werkelijkheid. Van een idee een beweging die nog altijd groeit. We eindigen 2023 opnieuw met grote verwachtingen. En starten 2024 met een vraag: doe je mee? We hebben je nodig!

Lees meer

Bekijk meer nieuws

Stay clean: volg ons!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date
over onze acties en ons netwerk