Clean Rivers, Better Business

Maas Cleanup goes West!

Wat begon met het idee van één ondernemer, is in vier jaar tijd uitgegroeid tot een stroom van bedrijven, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers, die zich samen inzetten voor een schone Maas: Maas Cleanup.

Samen steken we de handen uit de mouwen om de Maas afvalvrij te maken. We zijn trots dat ook het Westen van Nederland zich aansluit bij deze groeiende beweging.

 

Niet lullen, maar poetsen

Dat is precies waar de Rotterdammer om bekend staat: z’n daadkracht en aanpak-mentaliteit. En dat komt goed van pas, willen we de Maas schoon krijgen. Er is namelijk een groot zwerfafvalprobleem in beken, rivieren en oceanen. Het gevolg? Schade aan flora en fauna en water dat zo vervuild is dat niemand het kan drinken. Het probleem is al jaren bekend, maar échte actie ontbreekt. Wij vinden dat iedereen recht heeft op schoon drinkwater en dat we ons samen moeten inzetten om het zwerfafvalprobleem op te lossen.

 

Doe je ook mee?

Is je bedrijf toe aan de volgende stap? Wil je niet alleen winst maken, maar ook waarde creëren? Wil je meer achterlaten dan wat er in je testament past? Sluit je dan aan bij Maas Cleanup.

Maas Cleanup is een actief netwerk waarin ondernemers, ambitieuze professionals en vrijwilligers worden samengebracht. We delen kennis en ervaring en bundelen onze krachten. We helpen elkaar in de transitie naar een duurzamer bedrijf, een betrokken organisatie en uiteindelijk naar een schonere riviernatuur.

 

Voordelen voor jou als partner:
● Partnerbijeenkomsten: Bijwonen van partnerbijeenkomsten met collega’s
● Maas Cleanup Day tools: Handschoenen, vuilniszakken, hesjes en petten
● Actie organiseren: Ondersteuning bij het organiseren van een actie tijdens Maas Cleanup Day
● Zichtbaarheid: Diverse vermeldingen via onze kanalen
● Maas Cleanup toolkit

Netwerk agenda

  • 17-1-2024 Maas Cleanup Onboarding Bijeenkomst 2024
  • 22-03-2024 Better Business Conferentie 2024
  • 23-03-2024 Maas Cleanup Day 2024

Meer nieuws

20 april 2022
> betterbusiness

#BetterBusiness partnerevent #1

Op donderdag 7 april vond bij Maastrichts grote trots Mosa het allereerste Maas Cleanup Better Business partnerevent plaats.

Lees meer

4 juni 2021
> betterbusiness

Save the date: #BetterBusiness event op 9 september 2021

Voor de partners, sponsoren en hun collega’s organiseren we donderdagmiddag 9 september een #BetterBusiness event.

Lees meer

25 juli 2023
> betterbusiness > cleanrivers

Impact 2019/2023

Een stuwende kracht met enorme impact. Samen maakten we van woorden werkelijkheid. Van een idee een beweging die nog altijd groeit. We eindigen 2023 opnieuw met grote verwachtingen. En starten 2024 met een vraag: doe je mee? We hebben je nodig!

Lees meer

Bekijk meer nieuws

Stay clean: volg ons!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date
over onze acties en ons netwerk