Clean Rivers, Better Business

Kijk: Sylvia Spierts gaat de grens over!

"Niemand is wettelijk verantwoordelijk voor het afval in water. Jij niet, ik niet..."

Sylvia Spierts-Brouwer zet zich al sinds jaar en dag in voor afvalvrije wateren. Dat doet ze voor IVN, Litter free rivers and streams en natuurlijk voor Maas Cleanup. Ze is ervan overtuigd dat we, door over de grenzen heen samen te werken, samen het tij kunnen keren. Van de Worm, de Roer, de Maas de Noordzee tot onze oceanen. Kijk met ons mee naar deze korte docu van Richard Dols.

Meer nieuws

MVV
6 juni 2024
> betterbusiness > cleanrivers

Werken aan de toekomst van MVV (en) Maastricht

Maastricht en MVV, de stad en de voetbalclub. Ze delen niet alleen hun plek op aarde, maar vooral passie, trots en loyaliteit. Want ook in moeilijke jaren blijven de Maastrichtenaren us MVV’ke trouw.

Lees meer

25 juli 2023
> betterbusiness > cleanrivers

Impact 2019/2023

Een stuwende kracht met enorme impact. Samen maakten we van woorden werkelijkheid. Van een idee een beweging die nog altijd groeit. We eindigen 2023 opnieuw met grote verwachtingen. En starten 2024 met een vraag: doe je mee? We hebben je nodig!

Lees meer

12 oktober 2021
> maasindewet

Can nature get it right?

Wereldwijd zijn er al meerdere rivieren geregistreerd als rechtspersoon. En ook in ons land zijn er tal van initiatieven om wateren en natuur juridische rechten te geven. Kun je dan ook door de Maas voor de rechter worden gedaagd?

Lees meer

Bekijk meer nieuws

Stay clean: volg ons!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date
over onze acties en ons netwerk