Clean Rivers, Better Business

‘Collega’s, vrienden en familie: ik wil zo veel mogelijk mensen enthousiasmeren mee te doen’

“Het is goed om te zien dat er mensen zijn die niet hun kop in het zand, maar juist boven het maaiveld uit willen steken met concrete acties en lobby.” Vrijwilliger Pascal Ollers zet zich in om zo veel mogelijk mensen én bedrijven te werven.

Bijdrage

“Zowel op persoonlijk als professioneel vlak wil ik een bijdrage leveren aan een schone leefomgeving. Als vader wil ik mijn kinderen bewust maken van de impact van zwerfafval. Daarnaast vind ik het belangrijk dat bedrijven verder kijken dan hun financiële plaatje en zich ook breder inzetten voor de maatschappij. Via mijn werkgever Fagro ben ik bij Maas Cleanup terecht gekomen. Daar heb ik meegewerkt bij de Maas Cleanup in Borgharen.”

 

Enthousiasmeren

“Collega’s, vrienden en familie: ik wil zo veel mogelijk mensen enthousiasmeren mee te helpen met opruimen. Ik ben graag in de natuur en hou van fietsen. In de berm kom ik veel zwerfafval tegen, dat frustreert nog wel eens. Met mijn kinderen ga ik regelmatig op pad met een prikker om de straten van onze buurt op te ruimen.”

“Collega’s, vrienden en familie: ik wil zo veel mogelijk mensen enthousiasmeren mee te doen”
Pascal Ollers

Slagkracht

“Als burger wil ik mijn beste beentje voorzetten. Maar ik merk ook dat ik in mijn eentje te weinig slagkracht heb. Daarom probeer ik zo veel mogelijk bedrijven mee te krijgen. Als consultant Finance en Control kom ik bij veel verschillende organisaties over de vloer. Bij elke opdrachtgever gooi ik een balletje op over Maas Cleanup, in de hoop dat ze aanhaken. Zo probeer ik de golf van deze beweging telkens groter te maken.”

 

Meer bedrijven

“Gelukkig zie ik dat steeds meer bedrijven zich actief met duurzaamheid bezighouden. Niet alleen tijdens de Maas Cleanup Day, maar ook gedurende de rest van het jaar. Het is goed om te zien dat er mensen zijn die niet hun kop in het zand, maar juist boven het maaiveld uit willen steken met concrete acties en lobby. Samen met mijn werkgever draag ik daar graag een steentje aan bij.”

Meer nieuws

17 augustus 2021
> betterbusiness > cleanrivers > maasindewet

Schone Rivieren en Maas Cleanup roepen België op om actie te ondernemen!

Extra vervuiling Nederlandse Maas doordat bij Belgische stuw afval watersnood niet wordt verwijderd.

Lees meer

14 augustus 2021
> betterbusiness > cleanrivers

Extra Maas Cleanup:
RTL Nieuws

Kijk hier het item terug!

Kijk hier

23 maart 2023
> maasindewet

Boeklancering ‘Rechten voor de Natuur’ van Jessica den Outer

Afgelopen dinsdagavond was de boeklancering van Rechten voor de Natuur, het nieuwe boek van Jessica den Outer, uitgegeven door Lemniscaat. Een boost voor de #RechtenvoordeNatuur-beweging.

Lees meer

Bekijk meer nieuws

Stay clean: volg ons!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date
over onze acties en ons netwerk