Clean Rivers, Better Business

‘Collega’s, vrienden en familie: ik wil zo veel mogelijk mensen enthousiasmeren mee te doen’

“Het is goed om te zien dat er mensen zijn die niet hun kop in het zand, maar juist boven het maaiveld uit willen steken met concrete acties en lobby.” Vrijwilliger Pascal Ollers zet zich in om zo veel mogelijk mensen én bedrijven te werven.

Bijdrage

“Zowel op persoonlijk als professioneel vlak wil ik een bijdrage leveren aan een schone leefomgeving. Als vader wil ik mijn kinderen bewust maken van de impact van zwerfafval. Daarnaast vind ik het belangrijk dat bedrijven verder kijken dan hun financiële plaatje en zich ook breder inzetten voor de maatschappij. Via mijn werkgever Fagro ben ik bij Maas Cleanup terecht gekomen. Daar heb ik meegewerkt bij de Maas Cleanup in Borgharen.”

 

Enthousiasmeren

“Collega’s, vrienden en familie: ik wil zo veel mogelijk mensen enthousiasmeren mee te helpen met opruimen. Ik ben graag in de natuur en hou van fietsen. In de berm kom ik veel zwerfafval tegen, dat frustreert nog wel eens. Met mijn kinderen ga ik regelmatig op pad met een prikker om de straten van onze buurt op te ruimen.”

“Collega’s, vrienden en familie: ik wil zo veel mogelijk mensen enthousiasmeren mee te doen”
Pascal Ollers

Slagkracht

“Als burger wil ik mijn beste beentje voorzetten. Maar ik merk ook dat ik in mijn eentje te weinig slagkracht heb. Daarom probeer ik zo veel mogelijk bedrijven mee te krijgen. Als consultant Finance en Control kom ik bij veel verschillende organisaties over de vloer. Bij elke opdrachtgever gooi ik een balletje op over Maas Cleanup, in de hoop dat ze aanhaken. Zo probeer ik de golf van deze beweging telkens groter te maken.”

 

Meer bedrijven

“Gelukkig zie ik dat steeds meer bedrijven zich actief met duurzaamheid bezighouden. Niet alleen tijdens de Maas Cleanup Day, maar ook gedurende de rest van het jaar. Het is goed om te zien dat er mensen zijn die niet hun kop in het zand, maar juist boven het maaiveld uit willen steken met concrete acties en lobby. Samen met mijn werkgever draag ik daar graag een steentje aan bij.”

Meer nieuws

22 juni 2021
> maasindewet

Workshop: Rechten voor de Maas

Benieuwd hoe we rechten aan de Maas (en andere rivieren) gaan geven? Waarom dit belangrijk is? En hoe jij hier aan bij kan dragen? Meld je aan voor de workshop Rechten voor de Maas op 14 juli en leer meer over de Maas in de wet!

Lees meer

4 september 2020
> maasindewet

Jessica den Outer, ambassadrice Maas Cleanup

‘Moeder Maas heeft het basisrecht om vrij te kunnen stromen zonder plastic soep’.

Lees meer

25 juli 2023
> betterbusiness > cleanrivers

Impact 2019/2023

Een stuwende kracht met enorme impact. Samen maakten we van woorden werkelijkheid. Van een idee een beweging die nog altijd groeit. We eindigen 2023 opnieuw met grote verwachtingen. En starten 2024 met een vraag: doe je mee? We hebben je nodig!

Lees meer

Bekijk meer nieuws

Stay clean: volg ons!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date
over onze acties en ons netwerk