Clean Rivers, Better Business

Maas Cleanup Day

18 september Maas Cleanup Day!

Op zaterdag 18 september steken we samen opnieuw de handen uit de mouwen en ruimen we op. Duizenden Limburgers sterk. Een stroom aan initiatieven van Eijsden tot de Mookerhei. Doe jij mee? Sluit je dan aan bij een groeiende beweging. Neem een grijper en een vuilniszak. Trek je handschoenen aan. En ga mee op pad.

Meld je aan voor Maas Cleanup day

Samen kunnen we het tij keren. Samen geven we de riviernatuur de bescherming die ze verdient. Samen zorgen we voor de grond van ons bestaan. Want alleen met aandacht voor onze omgeving, is er toekomst voor ons en onze kinderen.

Ik doe mee

Bij de vorige Maas Cleanup Day kwamen meer dan 5000 vrijwilligers in actie. Van Eijsden tot de Mookerhei, van het bedrijfsleven tot activisten. Meer dan 200 acties om de riviernatuur de bescherming te geven die zij verdient.

Help je mee deze dag nog een groter succes te maken dan vorig jaar?

Voer zelf campagne!

Wil je samen met vrienden, familie of collega’s de Maas gaan opruimen? Deel Maas Cleanup Day op je social media en vraag ze om met je mee te gaan! Samen maken we er een leuke dag van.

Download de toolkit

Deel je resultaten!

Wat fijn dat jij met jouw groep de Maasoever weer een stukje schoner hebt gemaakt! Wij zijn heel benieuwd naar de resultaten van jullie opruimactie. De resultaten worden verzameld zodat we een beeld krijgen wat we met ons allen bereiken.

Bekijk meer

Stay clean: volg ons!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date
over onze acties en ons netwerk