Clean Rivers, Better Business

Impact 2019/2023

Een stuwende kracht met enorme impact. Samen maakten we van woorden werkelijkheid. Van een idee een beweging die nog altijd groeit. We eindigen 2023 opnieuw met grote verwachtingen. En starten 2024 met een vraag: doe je mee? We hebben je nodig!

We kregen tienduizenden mensen op de been, ruimden honderdduizenden kilo’s afval op en haalden meermaals het landelijke nieuws. Er is een stroming op gang gekomen die niemand meer kan of wil stoppen. Samen kunnen én blijven we het tij keren. Maar er is meer nodig dan alleen opruimen. Véél meer. Daarom zetten we een stapje bij en nodigen we opnieuw iedereen uit om onderdeel te worden van onze beweging.

Meer nieuws

3 februari 2023
> cleanrivers

‘Elk stukje afval dat ik opraap, komt niet in zee terecht’

Frank Terwindt, vrijwilliger van Maas Cleanup in Borgharen, is inmiddels elk type afval wel gewend. Toch verbaast zélfs hij zich nog over wat hij op de oevers van de Maas vindt.

Lees meer

25 november 2023
> betterbusiness > cleanrivers

Uitslag Tweede Kamerverkiezingen – L1 Arena

Vanuit Maas Cleanup werden we uitgenodigd bij het programma L1 Arena, om te praten over de verkiezingsuitslag. Toos Hofstede: "De natuur trekt zich niets aan van welke uitslag dan ook en wordt wel degelijk gehoord door het bedrijfsleven."

Lees meer

18 oktober 2022
> betterbusiness

Fagro nieuwe partner in Maas Cleanup

‘Deze beweging wordt steeds breder gedragen’

Lees meer

Bekijk meer nieuws

Stay clean: volg ons!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date
over onze acties en ons netwerk