Clean Rivers, Better Business

#BetterBusiness events
2021

Voor de partners, sponsoren en hun collega’s organiseren we inspirerende bijeenkomsten over #cleanriversbetterbusiness

· 9 september 14.00-17.30 uur Winselerhof: partnerbijeenkomst & verstrekking sponsorpakketten

Tijdens deze partnerbijeenkomst is er volop ruimte om elkaar beter te leren kennen, tonen ambitieuze ondernemers ons hoe winst en waarde hand in hand kunnen gaan en delen we de resultaten van recente onderzoeken en acties. Ben je een partner of sponsor? Reserveer deze datum dan alvast in je agenda. Je ontvangt een officiële uitnodiging.

· 18 september Maas Cleanup Day: kickoff in Roermond

Net als vorig jaar openen we om 10.00 uur in Roermond haven WSV Roer en Maas officieel Maas Cleanup Day.

· 18 september Maas Cleanup Day: opruimacties voor sponsoren

I.s.m. met IVN organiseren we diverse sponsoractiviteiten op het water. Zo kun je met groepen van 8 tot 12 collega’s zeilen, SUPPEN, waterfietsen, kanoën en plastic vissen vanuit de Plastic Whale boten. De sponsorcommissie zal juli – augustus met iedere sponsor contact opnemen om de indeling te bespreken. Bij iedere activiteit is een hapje en drankje na afloop voorzien.

· 21 oktober sponsorborrel van 14:30 tot 15:30 bij Limburg Leads

Onze kersverse partner MECC Maastricht nodigt ons uit voor een Maas Cleanup sponsorborrel, na afloop van een paneldiscussie over Duurzaam ondernemen. Alle Maas Cleanup partners zijn uiteraard uitgenodigd om het volledige programma van Limburg Leads te volgen. De officiële uitnodiging volgt.

Aanmelden voor een van de bijeenkomsten graag via support@maascleanup.nl.

Ik doe mee

Omdat je bedrijf toe is aan de volgende stap. Omdat je niet alleen winst wilt maken, maar ook waarde wilt creëren. Omdat je meer wilt achterlaten dan wat er in je testament past. Samen kunnen we het tij keren.

Bekijk meer

Stay clean: volg ons!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date
over onze acties en ons netwerk