Clean Rivers, Better Business

Clean Rivers training

Bedrijfstrainingen

Op woensdag 25 mei biedt IVN Natuureducatie voor alle Maas Cleanup partners een ‘Hoe organiseer ik zelf een opruimactie’- training aan.

In dit derde Maas Cleanup jaar streven we ernaar tenminste 10 (voor het publiek toegankelijke) opruimacties zelf door Maas Cleanup partners te laten organiseren. Van jou als partner verwachten we dat je een eventlocatie adopteert en inricht als pick-up point voor 100 tot 200 mensen. Daarin sta je natuurlijk niet alleen. Naast deze training kun je straks ook rekenen op de kennis en ervaring van lokale vrijwilligersnetwerken.

Hoe ziet de training eruit?

We streven ernaar de training zo interactief mogelijk te maken en bieden daarbij volop ruimte voor eigen inbreng en ideeën. We denken na over hoe we een pick-up point aankleden tot eventlocatie, maken kennis met vrijwilligers, bekijken voorbeelden van andere partners, brainstormen over hoe we dit praktisch goed voorbereiden en hoe we zoveel mogelijk mensen mobiliseren om samen de Maas in één dag schoon te maken.

Onze droom?

Limburg, van Eijsden tot de Mookerhei, in één dag blauw én schoon. Met op 17 september op meer dan 10 locaties pick-up points waar muziek te horen is, waar de vrijwilligers een hapje en drankje krijgen, maar die bovenal het opruimen van de omgeving mogelijk maken.

Aanmelden: acties@maascleanup.nl
Datum en tijdstip: woensdag 25 mei van 14.00 tot 17.00 uur
Locatie: Kapellerpoort 1, Roermond*

*Ben je een landelijke partner en zijn de reistijden te lang? Dan is er de mogelijkheid om digitaal aan te haken. Dit graag aangeven bij aanmelding.

Stay clean: volg ons!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date
over onze acties en ons netwerk