Clean Rivers, Better Business

#BetterBusiness partnerevent WBL & Waterschap Limburg

RWZI Weert
7 juli 2022

Namens onze partners WBL en Waterschap Limburg nodig ik jullie van harte uit voor het #BetterBusiness partnerevent op 7 juli bij RWZI Weert. Tijdens onze partnerevents nemen we een kijkje achter de schermen bij een van de aangesloten organisaties. Hierbij wordt, vanuit ons motto CLEAN RIVERS, BETTER BUSINESS, in het bijzonder aandacht besteed aan de investeringen die er zijn gedaan op het gebied van duurzaamheid en wat hiervan de impact is op ecologie, economie en samenleving.

Schoon en gezond water in Limburg
Het thema van deze partnerbijeenkomst is ‘waterzuivering & volksgezondheid’, de kerntaak van WBL. WBL zuivert het afvalwater van Limburg, geeft het een nieuwe bestemming en zoekt samen met haar partners iedere dag opnieuw naar manieren om nóg beter, duurzamer en efficiënter te werken. Schoon en gezond water is immers essentieel: voor mens, dier en milieu.

Programma donderdag 7 juli

Aanvang: 15:00 uur

– Ontvangst met koffie, thee en vlaai
– Welkomstwoord door Arnold Jansen en Nicole Hendrikx
– Presentaties
– Rondleiding rioolwaterzuiveringsinstallatie Weert

NB: De rondleiding gaat pas van start na een veiligheidsfilmpje met veiligheidsinstructies. Het dragen van plat schoeisel (geen hakken) is een voorwaarde. Alle deelnemers krijgen veiligheids‘overzet’schoenen aangereikt. Het dragen van eigen veiligheidsschoenen is ook een optie.

– Napraten met een hapje en drankje

Einde: 18:00 uur

Locatie
RWZI Weert
Graafschap Hornelaan 199
6001 AC Weert

Aanmelden: betterbusiness@maascleanup.nl (max. 30 personen)

Stay clean: volg ons!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date
over onze acties en ons netwerk